Napravi web sajt za jedan dan

Nakon ovog kursa ćeš moći da realizuješ sve biznis ideje u delo. 

tehnička

1. Kako sam uštedeo 10k evra

To što znam da napravim sajt do sada mi je uštedela bar 10000 evra za  sajtova koje sam pokretao za svoje biznise i projekte. Da  nisam znao da napravim sajt ostao bih uskraćen jer sam u neke poduhvate ulazio bukvalno bez novca, i u tom trenutku ne bih mogao da investiram bar 500e za pravljenje sajta. 

2. I zaradio još više

Kada je to pravljenje sajtova prešlo u rutinu počeo sam da radim i za klijente tako da mi ta veština nije samo uštedela nego i zaradila. U zadnjih 5 godina napravio sam 30ak sajtova. 

3. Još bolje od rada za klijente

Ono što više volim od pravljenja sajtova za klijente jeste kreiranje sajtova za svoje projekte. To je prostor gde mogu da unesem najviše kreativnosti i slobode. 

Napravio sam sajt za svoje fotografije, za petguards, za dropshipping koji sam pokrenuo, za kurseve koje snimam i još mnogo drugih. 

 

veština za preduzetnike

4. Tvoje ideje ne moraju više da čekaju

Ako si preduzetnik onda je ovo veština koja će ti doneti mnogo koristi. Tvoje ideje ne moraju više da čekaju, možeš odmah da ih realizuješ. Za izradu sajta koji sam praviš treba ti godišnje samo 50e za hosting i domen. 

zašto praviš kurs

5. Zašto kurs?

Samo tokom postojanja profila vladsdigital dobio sam preko 30 ponuda da nekome od vas kreiram sajt, iako to nigde nisam reklamirao. 

Ne mogu svima da napravim sajt, a ni moje cene nisu prilagođene preduzetnicima koji tek počinju, zato sam odlučio da vam dam znanje i resurse da sami napravite svoj sajt. Treba vam samo malo vremena i dosta kafe. 

znanje, resursi i podrška

6. Kako izgleda kurs

Dobijaš pristup edukativnoj platformi na kojoj se nalaze lekcije. Imaš neograničen prstup lekcijama i materijalima iz kursa.  

Lekcije gledaš kada i kako tebi odgovara, važno je samo da pratiš redosled.

Uvek možeš da se vratiš na lekciju koju želiš da obnoviš. Ovo će ti posebno biti korisno posle nekog vremena kada kreneš da radiš novi sajt. Samo ispratiš brze korake i eto sajta. 

privatna grupa za polaznike

7. Podrška na tvom putu

Podrška je veoma bitna na preduzetničkom putu zato sam napravio zatvorenu grupu za sve polaznike kursa u kojoj ćemo odgovarati na pitanja, deliti savete i vredne resurse. 

bonus

8. Besplatan hosting za sve polaznike kursa

Superhosting.rs

Da biste odmah mogli da podignete sajt i isprobate sve naučeno u kursu prijatelji iz Superhostinga su omogućili svim polaznicima kursa 3 meseca besplatnog hostinga.

bonus

100% garancija

Ništa ne gubiš

Ako se plašiš da se nećeš snaći, ili da sadržaj kursa neće biti koristan a potrošio si novac, naruči kurs i ako nisi zadovoljan dobićeš svoj novac nazad. Nema rizika od loše odluke.

FAQ

Najčešće postavljena pitanja

Sajt pravimo u wordpressu , najpoznatijem CMS-u. Lak za korišćenje i održavanje, ima odlišnu podršku, i ne treba vam programersko znanje. Skoro sve je na klik.

Iz Srbije uplata na račun firme, a iz inostranstva paypal i western. 

Nema problema, pošaljite mi podatke firme na mail vladimir@vladsdigital.com i napraviću vam fakturu. 

Kurs je za preduzetnike koji mogu da izdvoje malo vremena za kreiranje sajta kako ne bi morali da plaćaju nekome da im radi sajt ili sajtove.

Ima 14 lekcija.

Naruči kurs po deliću prave vrednosti

Kurs izlazi 20. Oktobra po ceni od 150e. 

To je samo delić vrednosti jednog sajta koja se kreće od 250e pa do par hiljada evra. Posle ovog kursa možete da napravite i 10 sajtova, ništa vas ne ograničava. Znanje ostaje