Proverena Instagram formula za
rast pratilaca
i zaradu

Ogromne promene u Instagram marketingu 💣

U proteklih 5 godina Instagram se promenio drastično. Bilo je nekoliko velikih promena (automatizacija, carousel, reels )

Da nisam ispratio svaku od tih promena ne bih danas imao biznis na instagramu i bio bih nemi posmatrač.

Znam mnogo malih biznisa koji su propali zato što se na vreme nisu prilagodili promenama, mislili su da će ono što su naučili doveka funkcionisati, ali prevarili su se.

Da li je i tvoj profil nesnađen?

Osećaš  se izgubljeno u svetu Instagrama kao većina preduzetnika?”

Većina preduzetnika pušta da im se dešavaju stvari na instagramu i zbog neznanja prepuštaju važne stvari slučaju.

Kada analiziram te biznise vidim da pokušavaju nešto ali u prazno. Očekuju rezultate na osnovu nagađanja ili nečega što su videli da rade konkurenti koji takođe ne znaju šta rade.

Ako želiš da zaradiš na instagramu moraš da preuzmeš odgovornost i uzmeš stvari u svoje ruke.

Instagram marketing nije nuklearna fizika 🧪

Da biste uspeli na instagramu morate imati jasan plan (nema spontanosti) , prave informacije u pravo vreme i primeniti to na profilu.

Jasan plan

Ako ti je Instagram glavni kanal za biznis ne smeš ga olako shvatati.

Prave informacije

Svi su na instagramu i nikad je teže izdvojiti se iz mase. Zato je potrebno pravo znanje u pravom trenutku.

Primena

Od samog gledanja kursa nema ništa. Rezultati zavise od primene na profilu. Zbog toga sam osmislio domaće zadatke koji će te pokrenuti.

Zaboravi mitove o algoritmu

Znaš onu priču kako Instagram algoritam “radi protiv tebe”? 

Pa, nije baš tako crno-belo. 

Mnogi okrivljuju algoritam za svoje neuspehe, ali stvarnost je malo drugačija. 

U većini slučajeva, problem je u sadržaju koji jednostavno ne rezonuje s publikom. Ako stalno praviš isti sadržaj koji tvoji pratioci ne vole, nemoj se iznenaditi kad ne vidiš rezultate koje očekuješ. Umesto da kriviš algoritam, možda je vreme da preispitaš svoj pristup i prilagodiš svoj sadržaj.

Konkurencija je nikad jača

Sećaš se vremena pre pet godina kada si mogao da otvoriš Instagram profil i prodaja bi išla kao od šale? 

Tada ti nije trebalo mnogo znanja o Instagram marketingu da bi uspeo. Međutim, stvari su se promenile. 

Pandemija je dala vetar u leđa digitalizaciji i svako je počeo da koristi Instagram kao platformu za prodaju, što je znatno zakomplikovalo stvari. 

Ako želiš da se istakneš među gomilom i budeš korak ispred konkurencije, sada je ključno da poseduješ napredno znanje i da primenjuješ prave strategije u pravom trenutku.

5 problema

Pomogao sam hiljadama biznisa da unaprede svoj nastup na Instagramu kroz mentorski rad i edukacije.

Znam sve njihove instagram muke i probleme i većina njih može da se svrsta u neku od ovih 5 stavki

 • Ne znam koji sadržaj da pravim
 • Slab rast pratilaca
 • Reklame su skupe i ne rade
 • Slaba prodaja preko profila
 • Video sadržaj mi ne ide

Da li ti zvuče poznato neki od ovih problema? Ako je odgovor da, imam dobre vesti. ⬇️

postoji rešenje

“Sve tajne Instagram marketinga 3.0” je kurs koji se direktno bavi ovim izazovima. Kroz treću verziju najpopularnijeg Instagram kursa na Balkanu, preneću ti konkretne strategije i rešenja za svaki od navedenih problema.

Sistem koji ćeš savladati  je rezultat mog iskustva stečenog kroz rad sa hiljadama biznis profila iz različitih oblasti – od fitnesa, mode, online prodaje, do edukatora i ličnih profila. Sa svakom novom verzijom kursa, usavršavali smo i dodavali nove strategije i metode, a sada ti nudim priliku da iskusiš sve prednosti STIM 3.0. Uloži u sebe i svoj biznis, i zajedno ćemo unaprediti tvoj nastup na Instagramu!

"Doktor za Instagram", lečim profile od besparice

Vladimir Stanković

Po struci sam inženjer informacionih sistema i tehnologija što nije važno za ovu priču.

Pomogao sam hiljadama malih biznisa da povećaju broj pratilaca i monetizuju instagram profil u poslednjih 5 godina. Učio sam na ličnim greškama trošeći svoj novac. Te greške delim sa tobom da ne moraš isto da prolaziš. Na Instagramu sam pregurao sve faze i iz njih izašao još jači. Dok je automatizacija bila popularna imao sam preko 100 klijenata kojima sam pomagao da dođu do pratilaca i povećaju prodaju kroz program Instarocket.
Kada je carousel format zaživeo fokusirao sam se na organski rast i izgradio lični brend Vladsdigital. Kada je reels pregazio carousel napravio sam bum sa podcastom biznis priče i prvi krenuo u predstavljanje podcasta kroz kratku videu formu. Da bih uspeo u preduzetništvu morao sam da ne uspem još više puta. Na teži način naučene lekcije delim sa preduzetnicima i pomažem im da izgrade brend i povećaju prodaju preko instagrama.

Postani social media manager

Uspešno vođenje društvenih mreža zahteva znanje, veštine i posvećenost. Ako si ikada razmišljao o karijeri u digitalnom marketingu, sada je pravo vreme da započneš svoj put. Kroz kurs “Sve tajne Instagram marketinga 3.0”, sticaćeš konkretne veštine i znanja koja su neophodna za profesionalno upravljanje Instagram profilima klijenata.

Evo nekoliko ključnih stvari koje treba da znaš:

 • Zarada: Početnici u oblasti upravljanja društvenim mrežama mogu očekivati zaradu od oko 150€ po klijentu, dok iskusniji menadžeri mogu zarađivati i do nekoliko hiljada evra za upravljanje većim i složenijim profilima.

 • Zanimanje u usponu: Social Media Manager je zanimanje koje je sve traženije u digitalnom svetu. Sa pravim veštinama i znanjima, otvaraju ti se vrata mnogih kompanija koje žele da poboljšaju svoju online prisutnost.

 • Sertifikat: Po završetku kursa, dobićeš sertifikat koji će potvrditi tvoje veštine i znanja. Ovaj sertifikat može biti tvoja ulaznica u svet digitalnog marketinga.

 • Moja preporuka: Najboljim polaznicima kursa dajem ličnu preporuku, što može biti ključna prednost prilikom traženja posla ili klijenata.

Ne propusti priliku da se edukuješ i započneš karijeru u jednoj od najdinamičnijih oblasti digitalnog sveta. Pridruži se kursu i postani deo zajednice budućih Social Media Managera!

profitabilne kampanje 🤑

Da li sponzorišeš objave preko BOOST dugmeta?

Ako je odgovor potvrdan onda sigurno gubiš novac a rezultati se ne vide.

Zaustavi sve promocije i prvo pređi lekciju o sponzorisanju.

Zaboravi na oglašavanje preko dugmeta Boost. U STIM 3.0 obrađujemo kreiranje kampanja preko Facebook Ads managera.

Nekim polaznicima se samo ta lekcija isplatila preko 10 puta u prvih 30 dana jer su odmah zapušili rupe, i povećali efikasnost sponzorisanja.

veštačka inteligencija

Evo kako AI menja igru na Instagramu:

 • Automatizacija procesa: AI alati mogu da prepoznaju trendove, predvide najbolje vreme za objavljivanje i čak predlože sadržaj. Ovo omogućava kreatorima da optimizuju svoj sadržaj na način koji je ranije bio nezamisliv.
 • Personalizacija sadržaja: AI može analizirati podatke i prilagoditi sadržaj specifičnim segmentima publike.
 • Ušteda vremena: Kreatori sadržaja sada mogu brže i efikasnije da kreiraju visokokvalitetan sadržaj uz pomoć AI alata. 

Na kursu “Sve tajne Instagram marketinga 3.0”, detaljno obrađujemo kako možete iskoristiti moć veštačke inteligencije u svom Instagram marketingu. Upoznajte se sa najnovijim AI alatima, tehnikama i strategijama kako biste unapredili svoj nastup.

Podrška na tvom putu rasta

Ako ti je potrebna pomoć uvek imaš koga da pitaš.

Tu je naša facebook grupa za podršku u kojoj ću ti pomoći ja sa članovima tima i ostalim polaznicima.

Uvek možeš pisati i meni direktro, a ja ću ti dodeliti prioritet u zatrpanom inboxu.

Na ovom putu ćeš sigurno imati pitanja. Zato smo tu da ti pomognemo kad zapne. Dobijaš pristup našoj Facebook grupi za podršku. Tu su ljudi koji su prošli isto što i ti, moj tim, i naravno, ja.

Ako ti je za nešto potrebna brza pomoć ili savet, slobodno mi se javi direktno. Trudiću se da ti što pre odgovorim, čak i kada mi je inbox krcat.

Šta kažu polaznici kursa

Uzeo sam Instagram kurs kod Vlade pre 6 meseci i do sada sam navukao 18k pratilaca, ali mi je zahvaljujući tome porastao broj pratilaca i na drugim drštvenim mrežama, prvenstveno LinkedIn-u. Glavni fokus je uvek bio moj blog Fejsbučenje koji se sada čita 3, 4 puta više nego ranije jer ima bolju distribuciju publike. Tako da velika preporuka za kurs i očekujem da nova verzija bude još bolja i da naučimo sve detalje.
Vladimir Đukanović
@vladimirdjukanovic
Vladin kurs je bila jedna od prvih marketing stvari koje sam uzeo za sebe kada sam gradio svoj lični brend i Peach Perfect i jako sam zadovoljan. Najprostije je objašnjeno šta treba da radite ukoliko želite da imate upešan Instagram profil i da izgradite jaku zajednicu. Posle ovog kursa uzimao sam još par, ali nije bilo to to. Smatram da je Vlada dosta stvari pokrio i verujem da će ova verzija kursa koja dolazi biti još bolja od prethodne.
Stefan Jovanić
@stefan.thecoach
Bavim se trenutnim poslom preko 5 godina i sve vreme sam svesna ekstremne važnosti marketinga i njegovog uticaja na to kako, na koji način i u kojoj meri mogu svoju poruku da prenesem svojim budućim i potencijalnim klijentima. Iza sebe imam već nekoliko solidnih kurseva iz ove oblasti, a Vladin je prevazišao sva moja očekivanja. Pored toga što sam naučila dosta novih stvari kurs mi je takođe popunio neke rupe i praznine koje sam imala. Znate one dosadne dileme na koje uvek nešto mudrujete a ne znate kako se rade, ili šta je bolje od čega itd… Predobar je kurs, detaljan i vrlo koristan i instant primenljiv što mnogo cenim. Bez previše filozofije, to, to i to, i puf! Naučila sam i dosta ‘caka’ pa sada mogu mirne glave i bez puno dilema da se fokusiram na najvažniji deo posla – kreiranje super sadržaja za ljude koji mene prate. Hvala!
Jelena Šijak
@hocudabudem.fit

VIP prioritet

Dnevno dobijem i po 50 poruka.  Od prioriteta zavisi na koje ću prvo odgovoriti. 

Profili mojih polaznika su označeni i izdvajaju se u inboxu tako da oni imaju prioritet. 

Grupne konsultacije

Na grupnim konsultacijama ćemo prelaziti aktuelne teme iz sveta Instagram marketinga i davati odgovore na pitanja polaznika. 

Pristup grupnim konsultacijama ne može da se kupi van kursa, samo polaznici imaju pristup.

EKSKLUZIVA. 

Sertifikat i nešto još jače

Budimo realni, pečat je pečat. Mogu ja da pričam šta hoću, ali kad imate SERTIFIKAT na kome piše da ste “Dr Mr, instagram Džedaj” (smislićemo nešto jako) onda taj sertifikat garantuje da vi stvarno nešto znate.

To je ipak druga priča. Ljudi hoće dokaze, pečat. Nešto što vam prenosi autoritet, status i verifikuje znanje.

A šta je jače od toga nego lična preporuka?

Zato kada uspešno završite STIM 3.0 , i kada se uverim da ste redovno pratili, savladali i primenili većinu, ili bar sve što je primenjivo na vašem biznisu. Daću vam neki mali test, i ako sam siguran da stvarno kapirate o čemu smo pričali… Dobijate sertifikat o završenoj obuci.

Kako tačno funkcioniše kurs?

Kurs je online tako da možeš gledati kad god imaš vremena. 

Lekcije su u video formatu i gledaju se na edukativnoj platformi VLADSDIGITAL ACADEMY za koju ćeš dobiti pristup odmah nakon uplate.  

Lekcije možeš gledati i na telefonu. 📱 Potreban je samo pristup internetu. 

Imaš 12 meseci pristupa lekcijama. 

Ako zatreba pomoć možeš mi pisati u svakom trenutku, kao polaznik imaš prioritet kod mene. 

101% Garancija

Danas su svi marketing eksperti i snimaju kurseve. Tvoja sumnja je opravdana.

Da ne bi ispalo da hvalim svoj kurs postaviću ti jedno pitanje:

Da li ti želiš da testiraš kvalitet STIM 3.0 kursa, bez ikakvog rizika?

Uveren sam u kvalitet i vrednost informacija koje delim. Toliko sam siguran da ti nudim jedinstvenu 101% garanciju. Ako, iz bilo kog razloga, osetiš da kurs nije za tebe, ne samo da ću ti vratiti svaki dinar, već ću ti pokloniti i kafu kao znak zahvalnosti na ukazanoj prilici.

Je l pošteno? 

Od jednog polaznika neću zaraditi, ali hoću od preporuka zadovoljnog polaznika. To je moja biznis filozofija. 

Eto, preuzimam sav rizik na sebe, samo se javi u prvih 30 dana i dobijaš ceo iznoz + kafu ☕️

svetska edukacija po domaćoj ceni

I za kraj CENA.

Dobio sam mnogo komentara mojih polaznika da je cena edukacije smešna za ono što su dobili.

Ovo nije nešto što je lepo da znate, ovo je edukacija koja treba da vam napravi pare i uspeh na Instagramu. Zato treba da vam se isplati već u prvih nekoliko nedelja kao većini polaznika.

Ceo gore navedeni paket  dobijate za 249€.

Ideja je da vam kroz ovaj kurs na tacni serviram sve što sam ja naučio kroz 5 godina rada, grešaka, a i uspeha.

Ne ostavljam ništa za sebe, možete da me iskopirate 100% što je dosta konkurenata i uradilo i drago mi je zbog toga.

šta sve dobijaš?

249

 • Pristup kursu 12 meseci​
 • Pristup alumni grupi
 • Grupne konsultacije
 • Sertifikat na kraju kursa
 • Mogućnost prakse
 • Bonus materijali
 • VIP Prioritet
Postani polaznik

najčešća pitanja

Ako te zanima još nešto piši mi na chatu u desnom uglu.

Da li je moguće plaćanje preko firme?

Naravno. U stom slučaju izaberite plaćanje preko uplatnice i pošaljite podatke firme na mail [email protected]

 
Želim da mi neko vodi profil

Da te neko ne bi lerao moraš da poznaješ materiju. Posle STIM 3.0 edukacije niko neće moći da te lera. 

Da li je kurs prilagođen početnicima?

Lekcije su prilagođenje početnicima i koncipirane tako da svako može da ih razume.

Šta ako mi se ne dopadne kurs?

Javiš se u roku od 30 dana na mail [email protected] i dobiješ povrat novca. 

Još uvek čitaš? šta čekaš?

Sada imaš 3 opcije  

 • Ne radi ništa
 • Uči sam i na svojim greškama
 • Uzmi kurs i primeni ga, bez rizika.

Prvu opciju neću komentarisati jer neki ljudi jednostavno nisu za akciju i ne preduzimaju stvari u svoje ruke. 

Druga opcija je skroz legitimna i preporučujem je ako imaš dovoljno vremena. Ne žuriš i možeš lagano da istražuješ i grešiš.  

Treća opcija je da testiraš STIM 3.0 u praksi i vidiš da li pravi rezultate, nemaš nikakav rizik. Rizikuješ samo ako ne probaš. 

samo da te podsetim da imaš

garanciju 101%

Uveren sam u kvalitet i vrednost informacija koje delim. Toliko sam siguran da ti nudim jedinstvenu 101% garanciju. Ako, iz bilo kog razloga, osetiš da kurs nije za tebe, ne samo da ću ti vratiti svaki dinar, već ću ti pokloniti i kafu kao znak zahvalnosti na ukazanoj prilici.

Je l pošteno? 

Od jednog polaznika neću zaraditi, ali hoću od preporuka zadovoljnog polaznika. To je moja biznis filozofija. 

Eto, preuzimam sav rizik na sebe, samo se javi u prvih 30 dana i dobijaš ceo iznoz + kafu ☕️