od nula do
10.000 pratilaca na instagramu 🚀
Kada bi Instagram napisao uputsvo za rast, to bi izgledalo ovako
Digitalni priručnik za
Instagram dominaciju 🚀
Popust važi do 28.6.
Velike promene - novi algoritam

Do sada su na Instagramu dominirali veliki profili i influenseri. Algoritam je išao u njihovu korist međutim to se promenilo pre nekoliko nedelja kada je predstavljeno novo ažuriranje. Šta se promenilo? Direktor instagrama je rekao da je sada fokus na malim kreatorima sadržaja. Njima se daje više prostora nego velikim profilima. Detaljno sam objasnio promenu algoritma na videu ispod.

PROBLEM JE ŠTO NE ZNAŠ PRAVILA IGRE

Trudiš se, deliš kvalitetan sadržaj, ali nema rezultata? 😒

Nikad nije bilo teže da uspeš na instagramu. Zašto? Konkurencija je nikad jača. Bukvalno su svi prisustni i svi se bore za jednu jedinu stvar? Za pažnju korisnika. Da li misliš da možeš uspeti ako kačiš nasumične objave i čekaš da dođu pratioci? Naravno da ne. Šta ti treba? Jasan plan i konkretne smernice. Ono što je funkiconisalo pre godinu dana više ne radi! Npr. do skoro si mogao da dobiješ pratioce uz pomoć hashtagove, a danas ne funkcionišu. Neki guru će ti i danas prodati hashtag strategiju, ali ona više ne radi. Tebi trebaju strategije koje funkcionišu danas.​

Da nisam gradio svoj brend na Instagramu, danas ne bih imao ništa 💸

Delim ovo iz jednog jednostavnog razloga - želim da shvatite moć društvenih mreža i to koliko vam one mogu pomoći u pokretanju ličnog brenda ili unapređivanju biznisa.

Danas se pažnja publike papreno naplaćuje, i sad je prilika da se to iskoristi. Međutim, bukvalno svi su na Instagramu i konkurencija je jača nego ikada. Ono što je radilo pre par godina više ne funkcioniše.

Šta to razlikuje tebe i uspešne profile?
Da li se pronalaziš❓

Želiš da uspostaviš sebe kao najviši autoritet u svojoj oblasti, bez majmujnisanja i glupiranja?

Razočaran/a si zbog sporog rasta, lošeg engagementa i slabe prodaje uprkos trudu i novcu koji ulažeš u profil?

Preplavljen/a si svim promenama i trendovima na Instagramu i želiš da imaš sve ključne informacije na 1 mestu.

Fale ti ideje za sadržaj, ne znaš kako da kreiraš nešto zanimljivo za publiku od onoga što radiš.

Šta dobijaš uz Instagram Dominaciju?

Priručnik od 70€ za samo 39€
Ova ponuda važi do 28.6.
Zajaši talas 🌊

Instagram je nekada služio za objavljivanje ličnih fotografija, a sad je postao leglo novih brendova i influensera, i to sa razlogom.

Instagram je najlakši način da izgradiš svoju zajednicu i okupiš je oko nekog proizvoda, usluge ili ideje.

Preskoči 8 godina koje sam uložio i pročitaj priručnik koji ti na tacni daje krucijalne informacije o tome kako instagram rast funkcioniše i koje su to novine koje treba da ispratiš ako hoćeš da ostaneš u igri.

Za koga je ovaj priručnik?
Dva principa po kojima radimo: doslednost i autentičnost

Bez obzira da li hoćeš da stekneš pratioce za lični profil ili da dižeš svest o svom biznisu, autentičnost i doslednost će uvek biti u centru tvoje Instagram strategije.

Moram odmah da kažem da nije tako lako rukovati Instagramom, posebno sa algoritmima koji se stalno menjaju… Ali kada znaš osnovne principe po kojima Instagram funkcioniše, imaš strast za ono čime se baviš i znaš kako to da preneseš, prilagodićeš se svakoj promeni i nakon nje izaći još jači/a.

Dobijaš na tacni:

ne prodajemo štampanu verziju priručnika
O AUTORU
Iza sebe imam preko 8 godina rada na Instagramu i preko 500,000 pratilaca na svojim društvenim mrežama. Broj pratilaca koje su dobili klijenti uz moje kurseve i konsultacije broji nekoliko miliona. Učio sam na ličnim greškama trošeći svoj novac. Te greške delim sa tobom da ne moraš isto da prolaziš. Na Instagramu sam pregurao sve faze i iz njih izašao još jači. Dok je automatizacija bila popularna imao sam preko 100 klijenata kojima sam pomagao da dođu do pratilaca i povećaju prodaju kroz program Instarocket. Kada je carousel format zaživeo fokusirao sam se na organski rast i izgradio lični brend Vladsdigital. Kada je reels pregazio carousel napravio sam bum sa podcastom Biznis priče i prvi krenuo u predstavljanje podcasta kroz kratku videu formu. Da bih uspeo u preduzetništvu morao sam da ne uspem još više puta. Na teži način naučene lekcije delim sa preduzetnicima i pomažem im da izgrade brend i povećaju prodaju preko instagrama.
Vladimir Stanković
Najčesća pitanja

Ne. U pitanju je elektronski priručnik koji dobijaš u PDF formatu čim izvršiš uplatu.

Priručnik smo prilagodili totalnim početnicima. Krećemo od osnovnih lekcija pa dolazimo do složenijih. Nije potrebno predznanje.

Trenutno nije, samo kartica i PayPal. 

Priručnik je zaštićen Zakonom o autorskim pravima i strogo je zabranjen bilo koji oblik reprodukovanja, distribuiranja i prenošenja ove publikacije. Priručnik je namenjen isključivo za ličnu upotrebu.  

Svetska edukacija po domaćoj ceni
I za kraj CENA. Oni najbrži dobijaju popust od 43%
Zašto tako jeftino? Zato što vidim da puno ljudi bezuspešno pokušava da se progura na Instagramu, a ne zna osnove.
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Priručnik od 70€ za samo 39€
Popust važi do 28.6.

© Copyright 2024. All rights reserved