Digitalni preduzetnik

Vladimir

Podcast Host

Osnivač najgledanijeg biznis podcasta u regionu

Stanković

Pomažem preduzetnicima da izgrade brend

Get healthier by following lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat.

Sve tajne instagram marketinga 2.0

Najpopularnija Instagram edukacija na našem tržištu. 

Bavim se trenutnim poslom preko 5 godina i sve vreme sam svesna ekstremne važnosti marketinga i njegovog uticaja na to kako, na koji način i u kojoj meri mogu svoju poruku da prenesem svojim budućim i potencijalnim klijentima. Iza sebe imam već nekoliko solidnih kurseva iz ove oblasti, a Vladin je prevazišao sva moja očekivanja. Pored toga što sam naučila dosta novih stvari kurs mi je takođe popunio neke rupe i praznine koje sam imala. Znate one dosadne dileme na koje uvek nešto mudrujete a ne znate kako se rade, ili šta je bolje od čega itd… Predobar je kurs, detaljan i vrlo koristan i instant primenljiv što mnogo cenim. Bez previše filozofije, to, to i to, i puf! Naučila sam i dosta ‘caka’ pa sada mogu mirne glave i bez puno dilema da se fokusiram na najvažniji deo posla – kreiranje super sadržaja za ljude koji mene prate. Hvala!

Jelena Šijak

@HOCUDABUDEM.FIT

Kao neko ko konstantno ulaže u svoje neformalno obrazovanje, u doba Covid-19 krize sam odlučio da upišem mnogo kurseva koji su u vezi sa digitalnim marketingom, i bez govora, kurs Sve tajne Instagram marketinga je moj najbolji uložen novac .Ukoliko imate mali biznis, ili vodite profile na društvenim mrežama klijentima, ovo će vam biti jedna od najboljih investicija u životu , gde ćete odmah nakon prve odlušane lekcije moći već da sve primenite i u praksi.

Marko Marijoković

@MARKO_MARIJOKOVIC
Podcast Biznis priče

Podcast biznis priče

To su oni razgovori o kojima razmišljaš nedelju dana. Posle samo jednog takvog razgovora rode se nove ideje, motivacija skoči a ti nisi ista osoba.

Takvi razgovori nekada mogu da uštede i godine lutanja.

Zašto to ne bih snimio i podelio sa vama?

Misija Biznis priča je da motiviše i stvori novu generaciju preduzetnika u Srbiji i regionu. 

Već posle prve sezone smo postali najgledaniji biznis podcast u regionu.