Jedan korak te deli od Instagram dominacije

Podaci za naručivanje

Your Products

Product
Quantity
Price
Sve Tajne Instagram Marketinga 3.0 (#28098)
+
249

Tvoja narudžbina

Product Subtotal
Sve Tajne Instagram Marketinga 3.0  × 1 249
Subtotal 249
Total 249
Konsultacije 1 na 1 (30min)

120 99
  • Izvrši plaćanje na tekući račun preko uplatnice u pošti ili bilo kojoj banci, a prema instrukcijama koje će ti stići na email. Instrukcije za plaćanje su upravo poslate na tvoju mail adresu. U slučaju da nisu stigle proveri u SPAM delu.

Vaši lični podaci biće upotrebljeni za obradu vaše narudžbine, da vaše iskustvo na ovom veb-sajtu bude ugodnije, kao i u druge svrhe kao što je opisano u tekstu politika privatnosti.

101% garancija

Uveren sam u kvalitet i vrednost informacija koje delim. Toliko sam siguran da ti nudim jedinstvenu 101% garanciju. Ako, iz bilo kog razloga, osetiš da kurs nije za tebe, ne samo da ću ti vratiti svaki dinar, već ću ti pokloniti i kafu kao znak zahvalnosti na ukazanoj prilici. Je l pošteno? Od jednog polaznika neću zaraditi, ali hoću od preporuka zadovoljnog polaznika. To je moja biznis filozofija. Eto, preuzimam sav rizik na sebe, samo se javi u prvih 30 dana i dobijaš ceo iznoz + kafu ☕️

Utisci polaznika kursa

Uzeo sam Instagram kurs kod Vlade pre 6 meseci i do sada sam navukao 18k pratilaca, ali mi je zahvaljujući tome porastao broj pratilaca i na drugim drštvenim mrežama, prvenstveno LinkedIn-u. Glavni fokus je uvek bio moj blog Fejsbučenje koji se sada čita 3, 4 puta više nego ranije jer ima bolju distribuciju publike. Tako da velika preporuka za kurs i očekujem da nova verzija bude još bolja i da naučimo sve detalje.

dr Dragan Stojićević,

@VLADIMIRDJUKANOVIC

Bavim se trenutnim poslom preko 5 godina i sve vreme sam svesna ekstremne važnosti marketinga i njegovog uticaja na to kako, na koji način i u kojoj meri mogu svoju poruku da prenesem svojim budućim i potencijalnim klijentima. Iza sebe imam već nekoliko solidnih kurseva iz ove oblasti, a Vladin je prevazišao sva moja očekivanja. Pored toga što sam naučila dosta novih stvari kurs mi je takođe popunio neke rupe i praznine koje sam imala. Znate one dosadne dileme na koje uvek nešto mudrujete a ne znate kako se rade, ili šta je bolje od čega itd… Predobar je kurs, detaljan i vrlo koristan i instant primenljiv što mnogo cenim. Bez previše filozofije, to, to i to, i puf! Naučila sam i dosta ‘caka’ pa sada mogu mirne glave i bez puno dilema da se fokusiram na najvažniji deo posla – kreiranje super sadržaja za ljude koji mene prate. Hvala!

Jelena Šijak

@hocudabudemfit

Štitimo Vašu privatnost

100% Zadovoljstvo

Vaši podaci su zaštićeni

Najčešća pitanja

Nakon što naručiš kurs pošalji mi podatke firme na [email protected] i šaljem fakturu.

Nakon što uplatiš kurs i pošalješ dokaz na [email protected] dobijaš podatke za pristup kursu u roku od 24h

Iz Srbije uplatnom na račun firme, a iz inostransta paypal.